Οι
Προμηθευτές μας

MacDermid Alpha

Η MacDermid Alpha Electronics Solutions επιτρέπει τη διασύνδεση ηλεκτρονικών μέσω των καινοτόμων ειδικών χημικών και υλικών από τις μάρκες μας Alpha, Compugraphics, Electrolube, Kester και MacDermid Enthone. Εξυπηρετούμε όλες τις παγκόσμιες περιοχές και όλα τα στάδια της κατασκευής συσκευών σε κάθε τμήμα της αλυσίδας εφοδιασμού ηλεκτρονικών. Οι ειδικοί στα τμήματα μας Semiconductor Solutions, Circuitry Solutions και Assembly Solutions συνεργάζονται με OEM και κατασκευαστές για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών που επαναπροσδιορίζουν τι είναι δυνατό στο σχεδιασμό συσκευών. Η παγκόσμιας κλάσης τεχνική υπηρεσία μας είναι συνεχώς διαθέσιμη για να εξασφαλίσει βελτιστοποιημένα αποτελέσματα όσον αφορά την απόδοση και την παραγωγικότητα. Οι λύσεις μας μπορούν να αυξήσουν την απόδοση, να μειώσουν τα αποτυπώματα άνθρακα, να μειώσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και να επιτρέψουν την καινοτομία στα ηλεκτρονικά.

Aurubis

Η Aurubis είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λωρίδων χαλκού και ορείχαλκου για εφαρμογές εναλλάκτη θερμότητας, χρησιμοποιώντας μαλακή συγκόλληση, φύλλο χαλκού και τεχνολογία CuproBraze®.

Seho

Η επωνυμία SEHO αντιπροσωπεύει καινοτόμα συστήματα για όλους τους τομείς αυτοματοποιημένων διαδικασιών συγκόλλησης, λύσεις για αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση αρμών συγκόλλησης, προσαρμοσμένη τεχνολογία αυτοματισμού και τεχνογνωσία. Οι πελάτες μας επωφελούνται από ολοκληρωμένες λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα και πείθουν με ευελιξία, απόδοση και αποτελεσματικότητα.

TECHSPRAY

Τεχνικοί μηχανικοί Techspray αποτελεσματικά και υψηλής ποιότητας καθαριστικά, ομοιόμορφες επιστρώσεις και άλλα χημικά προϊόντα για τη βελτίωση της αξιοπιστίας και της μακροζωίας των ηλεκτρονικών προϊόντων και τη βελτιστοποίηση της παραγωγής σε όλη την έκταση.


© Diolir. All rights reserved. Designed and developed by CJT.